Geldteruggarantie & Persoonlijke Service

De verwachting is dat de reisbranche vanaf mei weer op gang komt. Door nu alvast te boeken voor de lente, zomer of nazomer, geniet u straks voor een lage prijs van uw welverdiende zonvakantie.

  1. Gaat een vakantie niet door, dan krijgt u binnen 1 tot 2 maanden uw aanbetaling/reissom terug. U kunt ook kiezen voor een voucher, met extra voucherkrediet.
  2. Reisbureau Poot neemt na uw boeking persoonlijk contact met u op en helpt u met alle voorwaarden die gelden voor uw reisbestemming (PCR-testen, reisdocumenten, verzekeringen die dekkend zijn voor Covid-situaties).
  3. Aangezien u een pakketreis boekt, de meest zekere manier om op vakantie te gaan, draagt de touroperator zorg voor (gratis) repatriëring zodat u altijd weer thuiskomt.
  4. Op basis van de actuele reisadviezen verneemt u een week van tevoren of uw reis definitief doorgaat. De reisadviezen van de Duitse overheid zijn van toepassing. Hierdoor zijn pakketreizen naar o.a. Kroatië en Turkije in de zomer van 2020 ook uitgevoerd.
  5. Woont u in België dan mag u op doorreis naar uw vakantiebestemming zonder beperkingen vanaf Duitse luchthavens vertrekken.

Reisbureau Poot helpt u veilig & verantwoord op reis