Vakantie Kreta

Op vakantie naar Kreta? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Kreta voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kreta met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kreta. Boek vliegvakanties naar Kreta van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kreta aanbiedingen

Kreta

Het populaire eiland Kreta beschikt over oudheidkundige bezienswaardigheden en levendige, sfeervolle badplaatsen, vaak gedeeltelijk nog authentiek, en mooie stranden.

Kreta volgens bezoekers

Kreta is het grootste van de Griekse eilanden. Een populaire bestemming is onder meer het 'in een mooie omgeving gelegen Chersonissos, dat volgens bezoekers 'ook geschikt is voor gezinnen met heel jonge kinderen'. Ook de 'leuke oude stad Rethymnon' (Platanes) met zijn 'vele winkeltjes' is in trek. In het 'kleine, gezellige centrum is altijd iets te doen' en deze plaats is 'voor ouderen én kinderen geschikt'. Het 'bijzonder sfeervolle Chania' waar een 'mooie haven en zeer goede restaurantjes' zijn ligt in een omgeving met 'prachtige stranden' en 'veel mogelijkheden voor uitstapjes'. Ook de stad zelf 'heeft veel te bieden qua cultuur, uitgaan, winkelen en dergelijke'. Ondanks zijn populariteit is Agios Nikolaos 'rustig' en vormt het met zijn 'gezellige terrasjes, knusse winkels, talloze restaurants' en diverse musea 'een ideaal ontspanningsoord'. Niet alleen voor oudheidkundig geïnteresseerden zijn de opgravingen van de 'indrukwekkende ruïnes' van het Paleis van Knossos, de plek van koning Minos' de 'moeite waard'. Het 'verdient aanbeveling daar vroeg heen te gaan, dan is het minder druk en minder warm'.

Mogelijkheden in Kreta

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kreta

Vrijdag

  • Max: 38
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Zaterdag

  • Max: 33
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Zondag

  • Max: 31
  • Min: 20
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Kreta weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kreta

Populaire accommodaties in Kreta

Star Beach Village 8.3
Chersonissos
Bekijk
Palmera Beach 8.7
Chersonissos
Bekijk
Bellos 8.6
Chersonissos
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Kreta

Ligging van Kreta

Vliegtijd:
circa 3.5 uur