Goedkoper op vakantie met RoyalVakanties.be

RoyalVakanties.be is een samenwerking tussen Royal Traffics BV (Den Haag) en twee reisbureaus: Reisebüro Poot GmbH (Emmerich, Duitsland) en Reisbureau Friesland (Harlingen). Dankzij RoyalVakanties.be kunt u NU goedkoper op vakantie.

Waarom zijn de vakanties op RoyalVakanties.be goedkoper?

 1. RoyalVakanties.be werkt samen met ruim vijftig Duitse touroperators die hoge vroegboek-, lastminute-, familie- en kinderkorting bieden maar óók met alle vertrouwde Nederlandse touroperators.
 2. Veel Duitse touroperators bieden pakketreizen aan op basis van dag-actuele prijzen, waarbij zij topaccommodaties combineren met goedkope vluchten van bijv. Easyjet, Ryanair, Brussels Airlines of Jetairfly.
 3. Vliegen is doorgaans mogelijk vanaf alle Belgische luchthavens: Brussels Zaventem, Liège, Oostende-Brugge, Brussel Charleroi en Antwerpen. Vertrek vanaf grensluchthavens als Düsseldorf, Weeze, Saarbrücken, Keulen en Frankfurt-Hahn is in veel gevallen voordeliger.
 4. In Belgische schoolvakanties is het prijsvoordeel nog groter als de vakantieperiode afwijkt van die in Duitsland.
 5. RoyalVakanties.be brengt nooit toeslagen of boekingskosten in rekening.

Over Royal Traffics

Royal Traffics BV ontwikkelt sinds 2009 innovatieve reissites met eerlijke, no-nonsense reisinformatie. U wordt op RoyalVakanties.be transparant en op een gebruiksvriendelijke manier ondersteund bij het selecteren van de beste reizen voor de voordeligste prijzen.

Over Reisbureau Poot

Reisbureau Poot verzorgt de afhandeling van alle via RoyalVakanties.be geboekte reizen (Duitse touroperators). Reisebüro Poot GmbH is een in 1967 opgericht groot reisbureau, dat gevestigd is in Emmerich (am Niederrhein), vlak over de Nederlandse grens. Het staat bekend vanwege de uitmuntende service. Door de ligging, boeken veel Nederlanders, die in dit grensgebied wonen, hier jaarlijks hun reizen bij Duitse touroperators. Dankzij RoyalVakanties.be is het aanbod nu ook voor Belgische reizigers toegankelijk. Alle medewerkers van Reisbureau Poot spreken Nederlands en kennen uw wensen als geen ander.

Over Reisbureau Friesland

Reisbureau Friesland verzorgt de afhandeling van alle geboekte reizen via onze partnersite ReisbureauNL.be, de enige online reissite met uitsluitend Nederlandse touroperators. Reisbureau Friesland heeft vestigingen in Harlingen en Bolsward en staat al ruim 25 jaar bekend om haar klantvriendelijkheid en het hoge kennisniveau van alle medewerkers. Een excellente beoordeling (9.5) en diverse onderscheidingen zijn het resultaat.

Heeft u vragen? Lees hier antwoorden op veelgestelde vragen over het boeken van uw vakantie via RoyalVakanties.be.

Reiszekerheden en kwaliteitsgarantie

In Duitsland zijn uw reiszekerheden en kwaliteitsgarantie uitstekend geregeld, vergelijkbaar met de zekerheden van het GfG (Garantiefonds Reizen) en de kwaliteitsgarantie van de ABTO.

 • Boekt u via RoyalVakanties.be, dan sluit u een overeenkomst met Reisbureau Poot en de door u geselecteerde Duitse touroperator (bijvoorbeeld Neckermann, TUI, Thomas Cook of Alltours).
 • Boekt u via onze partnersite ReisbureauNL.be, dan sluit u een overeenkomst met de door u geselecteerde Nederlandse touroperator en met Reisbureau Friesland, dat lid is van de ANVR en SGR.

Duitse GfG: zeker op reis

Voor elke op RoyalVakanties.be geboekte reis wordt een verzekeringsbewijs verstrekt (Sicherungsschein). Dit bewijs biedt een dekking vergelijkbaar met de dekking van het Garantiefonds Reizen (GfG). Elke Duitse touroperator is wettelijk verplicht tot het verstrekken van dit verzekeringsbewijs. Hierdoor zijn uw zekerheden (bijv. in het geval van financieel onvermogen van een touroperator) altijd gegarandeerd. De dekking van het verzekeringsbewijs is getoetst door de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Duitse touroperators nemen ook risico's voor natuurrampen en onlusten op de reisbestemming voor hun rekening.

Duitse ABTO: kwaliteitsgarantie

De touroperators waar RoyalVakanties.be mee samenwerkt zijn geselecteerd op kwaliteit en veelal aangesloten bij de DRV (de Duitse evenknie van de ABTO). Reisbureau Poot is lid van Duitslands grootste inkoopvereniging RTK en de Quality Travel Alliance waarin ruim 7.000 reisbureaus participeren.

Heeft u vragen over uw reiszekerheden en kwaliteitsgarantie? Neem dan contact op met 0049 2822 92 3666 (u belt naar Duitsland, maar wordt in het Nederlands geholpen) of via service@royalvakanties.be.

RoyalVakanties.be & Reisbureau Poot: kwaliteit gegarandeerd

Contactgegevens

Neem contact op met Reisbureau Poot per mail of telefoon. U wordt te woord gestaan in het Nederlands.

 • E-mailadres: service@royalvakanties.be

Openingstijden van Reisbureau Poot

Maandag - Vrijdag: 09:30 tot 18:30
Zaterdag: 10:00 tot 15:00

 • Telefoonnummer tijdens openingstijden: 0049 2822 92 3666
 • U belt naar Duitsland, maar wordt in het Nederlands geholpen
 • Reisbureau Poot is gesloten tijdens Duitse feestdagen

Lees hier de veelgestelde vragen
Lees reacties van vakantiegangers

Aangepaste openingstijden

Reisbureau Poot is gesloten tijdens de volgende (Duitse) feestdagen:

 • Donderdag 3 oktober 2019 - Dag van de Duitse Eenheid
 • Donderdag 31 oktober 2019 - Hervormingsdag
 • Vrijdag 1 november 2019 - Allerheiligen
 • Woensdag 25 december 2019 - Kerstmis
 • Donderdag 26 december 2019 - Kerstmis
 • Woensdag 1 januari 2020 - Nieuwjaarsdag
 • Maandag 24 februari 2020 - Rosenmontag
 • Vrijdag 10 april 2020 - Goede vrijdag
 • Maandag 13 april 2020 - Paasmaandag
 • Vrijdag 1 mei 2020 - Dag van de Arbeid
 • Donderdag 21 mei 2020 - Hemelvaart
 • Donderdag 11 juni 2020 - Sacramentsdag
 • Maandag 1 juni 2020 - Pinkstermaandag

Bedrijfsgegevens Reisbureau Poot

Reisebüro Poot GmbH
Kaßstraße 30
D-46446 Emmerich am Rhein (Duitsland)

KvK: 61391468
BTW: NL854322863B01

Handelsregisternummer: HRB 13078 (Kleve)
UStID: DE296966434
Bedrijfsleiders: mevr. Carmen Meunders, mevr. Rabea Daniels en dhr. Christoph Peters

Bedrijfsgegevens Royal Traffics

Royal Traffics B.V.
Spoorlaan 5 43
2495 AL Den Haag

KvK: 61391468
BTW: NL854322863B01

E-mail: service@royalvakanties.be
Telefoon: 0049 2822 92 3666 - u belt naar Duitsland, maar wordt in het Nederlands geholpen.