Touroperators

Reizen boeken via één van de 50 Duitse reisorganisaties kan veel voordeel opleveren. Op deze pagina treft u het volledige overzicht van Duitse touroperators die op RoyalVakanties.be worden aangeboden.

Aldiana

De tien clubs van Aldiana, waar veel te doen is en het motto vakantie met vrienden geldt, zijn verspreid over zes Europese landen en bevinden zich in de bergen of aan het strand.

Lees meer over Aldiana

Alltours

Alltours is de grootste onafhankelijke Duitse reisorganisator, die zich met name richt op strandvakanties in 4- en 5-sterren accommodaties wereldwijd, waarbij sportievelingen en gezinnen niet tekort hoeven te komen en uw beurs evenmin.

Lees meer over Alltours

Bentour Swiss

Bentour Swiss distantieert zich van het massatoerisme en organiseert met name reizen naar Turkije, waarbij u keuze heeft uit tal van interessegebieden, maar ook een trip naar de Canarische eilanden of Noord-Cyprus behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer over Bentour Swiss

Bucher Last Minute

Als u op het laatste moment op vakantie wilt, loont het wellicht de moeite een kijkje te nemen in het aanbod van Bucher Last Minute, dat dagelijks uit circa vier miljoen opties bestaat in de populairste toeristenoorden ter wereld.

Lees meer over Bucher Last Minute

ByeBye

ByeBye is een dochter van Alltours die met een wereldwijd miljoenenaanbod aan pakket- en bouwsteenreizen naar bijvoorbeeld stranden en grote steden, een duidelijke positie inneemt op de toeristenmarkt.

Lees meer over ByeBye

DERTOUR

Eén van de grootste reisorganisaties van Duitsland en Oostenrijk is DERTOUR dat marktleider is op het gebied van individueel reizen aan de hand van bouwstenen, en daarvoor een reusachtig, gevarieerd aanbod heeft.

Lees meer over DERTOUR

Express Travel International

Zonaanbidders kunnen terecht bij het ruime aanbod van Express Travel International, dat zich heeft gespecialiseerd in pakketreizen naar Egypte en andere zonbestemmingen niet al te ver weg, waarbij ze de wens van de klant en zeker ook van gezinnen hoog achten.

Lees meer over Express Travel International

Ferien Touristik

Wilt u zelf uw eigen pakketreis samenstellen en daarmee profiteren van gunstige prijzen, dan is Ferien Touristik met bestemmingen in onder andere Europa, Egypte, Thailand, Mexico, Florida en de Dominicaanse Republiek wellicht iets voor u.

Lees meer over Ferien Touristik

Fox-Tours Reisen

Pakketreizen in de vorm van traditionele strandvakanties maar ook bijzondere vakanties en innovatieve groepsreizen lekker ver weg, maken deel uit van het brede aanbod van de klantgerichte reisorganisatie Fox-Tours.

Lees meer over Fox-Tours Reisen

I.D. Riva Tours

I.D. Riva Tours biedt reizen aan naar Kroatië voor onder meer badgasten, natuurliefhebbers en gezinnen, en beschikt over een servicenetwerk ter plekke.

Lees meer over I.D. Riva Tours

ITS Reisen

Zeker voor een gezin of alleenstaande ouder is het wereldwijde, ruime aanbod aan pakketreizen met viersterrenhotels van ITS Reisen de moeite waard.

Lees meer over ITS Reisen

Jahn Reisen

Veeleisende individualisten en gezinnen kunnen te rade gaan bij Jahn Reisen dat kiest voor individualiteit en exclusiviteit, en zich daarbij met name richt op landen rond de Middellandse Zee maar ook in de rest van de wereld luxe en voordelige mogelijkheden biedt.

Lees meer over Jahn Reisen

LMX Touristik

Bestemmingen rond de Middellandse Zee en in de rest van de wereld maken deel uit van het aanbod van LMX Touristik, dat werkt volgens het bouwsteenconcept, waardoor u naast een grote flexibiliteit bij het samenstellen van uw reis, kunt profiteren van lage prijzen.

Lees meer over LMX Touristik

Meier's Weltreisen

Als u een verre reis wilt maken en prijs stelt op service, een reële prijs-kwaliteitverhouding en veel keuzemogelijkheden waar onder het bouwsteenconcept, dan is Meier's Weltreisen zeker een optie.

Lees meer over Meier's Weltreisen

Neckermann Reisen

Het bekende merk Neckermann Reisen, tegenwoordig onderdeel van Anex Tour, heeft wereldwijd een breed assortiment vakanties met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer over Neckermann Reisen

Öger Tours

Via Turkije specialist en Europa's grootste aanbieder van reizen naar dat land Öger Tours, kunt u ook naar andere bestemmingen en bijvoorbeeld kiezen voor een 'waterhotel', terwijl u in alle gevallen mag rekenen op prima service.

Lees meer over Öger Tours

Olimar Reisen

Als u het geijkte aanbod wilt vermijden en in bent voor minder bekende oorden en bijzondere hotels in Portugal, Zuid-Europa of bijvoorbeeld Brazilië, dan kunt u kiezen voor een pakketreis van Olimar Reisen.

Lees meer over Olimar Reisen

Phoenix Reisen

Phoenix Reisen is gespecialiseerd in riviercruises, boottochten op volle zee en vliegvakanties, met bestemmingen als Marokko, Egypte en Spitsbergen, waardoor u op een bijzondere manier op heel speciale plaatsen kunt komen.

Lees meer over Phoenix Reisen

Schauinsland Reisen

Al is Schauinsland Reisen een niet al te grote organisatie, het weet zich dankzij grote populariteit en bestemmingen van west tot oost al bijna een eeuw lang een positie te verwerven binnen de reiswereld.

Lees meer over Schauinsland Reisen

TUI Deutschland

Als nationale marktleider biedt TUI Deutschland voor elk wat wils, waarbij beloofd wordt dat u vanwege de kwaliteit en de service meer dan een glimlach krijgt, terwijl voor de pakketreizen een beste prijsgarantie geldt.

Lees meer over TUI Deutschland

Ecco Reisen

Het Duitse Ecco Reisen regelt zon- en actieve vakanties naar landen rond de Middellandse Zee, het Midden Oosten en Florida en biedt daarbij een ruime keuze aan accommodaties en faciliteiten.

Lees meer over Ecco Reisen

Travelix

De papierloze reisbemiddelaar TRAVELiX bestaat nog maar kort, maar biedt voor gunstige dagprijzen een ruime keuze aan hoogwaardige dynamische pakketreizen naar bestemmingen wereldwijd.

Lees meer over Travelix

Vtours

De online reisorganisatie Vtours is een belangrijke speler in de Duitstalige branche en organiseert, ook voor gezinnen, dynamische pakketreizen naar een rijke keur aan accommodaties in zo'n 70 landen wereldwijd.

Lees meer over Vtours

Airtours

Airtours, onderdeel van TUI, is gespecialiseerd in luxe reizen en is daarin marktleider van de Duitstalige markt. Aan de accommodaties en de bejegening van gasten worden hoge eisen gesteld, waardoor uw reis een onafgebroken aaneenschakeling van luxueuze ervaringen is.

Lees meer over Airtours

FIT Reisen

Het ruim 40 jaar bestaande Duitse FIT Reisen is marktleider op het gebied van gezondheids- en wellnessreizen en heeft dat onder meer te danken aan hun hoogwaardige, gevarieerde aanbod en hun persoonlijke service.

Lees meer over FIT Reisen

Anex Tour

De ambitieuze Duitse Touroperator Anex Tour GmbH start na ruim 20 jaar nu ook met pakketreizen naar de mooiste strandbestemmingen.

Lees meer over Anex Tour

Coral Travel

Coral Travel is onderdeel van FERIEN Touristik en biedt vaste pakketreizen en hoteldeals aan met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Lees meer over Coral Travel