Vliegmaatschappijen

Op deze pagina treft u de meest populaire vliegmaatschappijen waarvan de op RoyalVakanties.be aangeboden touroperators gebruikmaken.

Populair: Nederland België Duitsland Oostenrijk Zwitserland Meer

97 Vliegmaatschappijen

Transavia

Low cost vliegmaatschappij Transavia is de Nederlandse marktleider op het gebied van vakantievluchten en vliegt met name op bestemmingen in Europa en rond de Middellandse Zee.

Lees meer over Transavia

KLM

De nestor, maar tevens innovatieve KLM heeft in combinatie met Air France een leidende rol in de Europese luchtvaart en heeft een enorm aanbod aan bestemmingen met uitstekende overstapmogelijkheden.

Lees meer over KLM

TUI fly NL

TUI fly, vroeger Arkefly, is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij verzorgt vakantievluchten naar bestemmingen binnen Europa, Noord-Amerika, Het Caribisch gebied, Afrika en het Midden-Oosten.

Lees meer over TUI fly NL

EasyJet

De Engelse low budget luchtvaartmaatschappij easyJet is Europees marktleider met een enorm aantal routes, en vliegt in tegenstelling tot vergelijkbare maatschappijen ook van en naar de grote vliegvelden.

Lees meer over EasyJet

Ryanair

Ryanair is met zijn specifieke beleid de enige ultra low cost vliegmaatschappij van Europa en de grootste low budget van het continent, en verzorgt vluchten naar ruim 180 bestemmingen in 29 Europese landen en Marokko.

Lees meer over Ryanair

Norwegian

De Noorse prijsvechter Norwegian is qua grootte de derde luchtvaartmaatschappij in zijn soort van Europa en voert onder meer vanaf Schiphol vluchten uit binnen Europa, maar ook naar Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Thailand en de Verenigde Staten.

Lees meer over Norwegian

Vueling

De de Spaanse low budget vliegmaatschappij Vueling Airlines kunt u kiezen uit diverse tarieven en vanaf onder meer Schiphol en Rotterdam vliegen naar bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Lees meer over Vueling

Iberia

Iberia is de Spaanse nationale luchtvaartmaatschappij die onder eigen naam opereert, maar is gefuseerd met British Airways en onder meer naar Zuid-Amerikaanse bestemmingen relatief goedkope tickets aanbiedt.

Lees meer over Iberia

TUI fly DE

De Duitse luchtvaartmaatschappij TUI fly beoogt een persoonlijke benadering te hebben en hoge kwaliteit te bieden voor redelijke prijzen met betrekking tot hun vluchten naar onder andere Middellandse Zeebestemmingen, de Canarische eilanden, Madeira en Egypte.

Lees meer over TUI fly DE

Condor

Met keuze uit diverse tarieven en klassen kunt u vanaf Schiphol met de Duitse Condor Flugdienst naar zo'n 75 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Lees meer over Condor

Lufthansa

Lufthansa maakt deel uit van de Star Alliance. Duitslands grootste luchtvaartmaatschappij voert in Nederland vluchten uit naar bestemmingen in de hele wereld vanaf de luchthavens van Amsterdam en Rotterdam.

Lees meer over Lufthansa

Eurowings

Eurowings, een dochter van Lufthansa, is een low cost maatschappij die vliegt op verre bestemmingen als de Verenigde Arabische Emiraten, Thailand, Cuba en de Dominicaanse Republiek.

Lees meer over Eurowings

SunExpress

Het Duits-Turkse SunExpress voert onder andere vanaf Schiphol vooral rechtstreekse vluchten uit naar toeristencentra in Turkije, maar ook naar zonbestemmingen als de Rode Zee, Tunesië, de Canarische eilanden en het Middellandse Zeegebied.

Lees meer over SunExpress

Turkish Airlines

Voor de vijfde keer op rij was Turkish Airlines in 2015 de beste luchtvaartmaatschappij van Europa. De maatschappij vliegt onder meer naar bestemmingen in Europa, het Midden- en Verre Oosten, Afrika en Amerika.

Lees meer over Turkish Airlines

Pegasus

Eén van de toonaangevende low cost luchtvaartmaatschappijen van Turkije is Pegasus Airlines dat veel investeert in veiligheid en technologie en waarmee u 20 Turkse bestemmingen kunt bereiken en 32 andere in totaal 24 landen.

Lees meer over Pegasus

TAP Portugal

TAP Portugal, de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal is lid van de Star Alliance en heeft vele awards in de wacht gesleept wegens zijn sterke marktpositie op onder meer vluchten naar Brazilië, de rest van Zuid-Amerika en Afrika.

Lees meer over TAP Portugal

Emirates

De nationale vliegmaatschappij van Dubai, Emirates, vliegt wereldwijd naar zeer veel bestemmingen en is veelvuldig onderscheiden vanwege de voortreffelijke dienstverlening.

Lees meer over Emirates

Air Malta

Air Malta is de nationale luchtvaartmaatschappij van het land die met aantrekkelijke tarieven een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding werkt en zijn diepgaande kennis van Malta met de reiziger deelt.

Lees meer over Air Malta

Nouvelair

Nouvelair is een private, Tunesische luchtvaartmaatschappij die circa 1,3 miljoen reizigers per jaar vervoert naar 130 Europese luchthavens in meer dan 30 landen.

Lees meer over Nouvelair

Royal Air Maroc

De nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko heet Royal Air Maroc ofwel RAM, en verzorgt vluchten naar 15 binnenlandse en nog circa 75 bestemmingen in Europa (o.a. Schiphol en Brussel), Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

Lees meer over Royal Air Maroc

Air France

Air France is de nationale Franse luchtvaartmaatschappij die samen met KLM een holding vormt en jaarlijks circa 200 miljoen mensen vervoert naar zo'n 250 betemmingen in 100 landen wereldwijd.

Lees meer over Air France

Delta Air Lines

Eén van de allergrootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is Delta Air Lines, net als KLM lid van de Sky Team Alliance, dat in het programma 333 bestemmingen in 64 landen vrijwel wereldwijd heeft opgenomen.

Lees meer over Delta Air Lines

Corendon Airlines

De kwaliteitsbewuste low budget luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines vliegt vanaf Amsterdam en de Nederlandse regionale luchthavens naar diverse plaatsen in Turkije.

Lees meer over Corendon Airlines

Corendon Dutch Airlines

De uit 2011 stammende Nederlandse low budget maatschappij Corendon Dutch Airlines vliegt vanaf Schiphol onder meer naar bestemmingen rond de Middellandse Zee.

Lees meer over Corendon Dutch Airlines

Tailwind

De jonge en moderne Turks-Britse samenwerking Tailwind Airlines vliegt van Istanboel naar Europa, waar onder Schiphol.

Lees meer over Tailwind

Aegean

In het korte bestaan van het Griekse Aegean Airlines is het al zes keer tot beste regionale vliegmaatschappij van Europa verkozen.

Lees meer over Aegean

Etihad Airways

Het jonge Etihad Airways met als thuisbasis Abu Dhabi heeft zich in razend tempo ontwikkeld tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld en biedt aan boord ongekende luxe.

Lees meer over Etihad Airways

EgyptAir

Egypt Air, één van de allereerste vliegmaatschappijen ter wereld, biedt service met een typisch Egyptisch elan en vliegt naar 13 bestemmingen binnen eigen land en 65 luchthavens wereldwijd, waar onder Schiphol.

Lees meer over EgyptAir

Iberia Express

De jonge, punctuele luchtvaartmaatschappij Iberia Express vliegt onder meer naar tal van Spaanse bestemmingen en Europese steden, waar onder Amsterdam en Rotterdam, klimt snel op.

Lees meer over Iberia Express

Air Europa

De op één na grootste vliegmaatschappij van Spanje is het op Mallorca gesitueerde Air Europa dat vluchten uitvoert naar Spaanse toeristische eilanden, maar ook naar Amerika.

Lees meer over Air Europa

SWISS

SWISS is ontstaan na het faillissement van Swissair, vervoert jaarlijks zo'n 16 miljoen mensen naar 106 bestemmingen wereldwijd en zal in 2016 flink wat luxe kunnen bieden.

Lees meer over SWISS

Qatar Airways

Qatar Airways ontvangt geregeld onderscheidingen en vliegt als één van de weinige maatschappijen naar bestemmingen op zes werelddelen.

Lees meer over Qatar Airways

Tunisair

Als één van de weinige, langer bestaande luchtvaartmaatschappijen zonder ongelukken, voert Tunisair zowel chartervluchten als lijndiensten uit naar ruim 100 bestemmingen.

Lees meer over Tunisair

British Airways

British Airways, of ook wel BA, hoort tot de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa en vliegt samen met haar partners naar zo'n 600 bestemmingen op de 6 bewoonde continenten.

Lees meer over British Airways

Austrian Airlines

De grootste vliegmaatschappij van Oostenrijk is Austrian Airlines, dat zich heeft gespecialiseerd in snelle (overstap)verbindingen naar Centraal- en Oost-Europa.

Lees meer over Austrian Airlines

Air Cairo

De jonge maatschappij Air Cairo is een dochter van Egyptair die vooral charter- en budget-vluchten uitvoert van Caïro naar diverse bestemmingen in het Midden-Oosten en Europa.

Lees meer over Air Cairo

Ethiopian Airlines

De nationale luchtvaartmaatschappij Ethiopian Airlines is enorm winstgevend, zeer snel groeiend en streeft ernaar de meest competitieve en toonaangevende van Afrika te worden

Lees meer over Ethiopian Airlines

American Airlines

American Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld en dit lid van de Oneworld Alliantie heeft bijna 1000 toestellen die tussen vier continenten vliegen.

Lees meer over American Airlines

European Air Charter

Voor fans van de McDonnell Douglas MD-80 serie biedt European Air Charter (Bulgarian Air Charter) volop mogelijkheden, terwijl u dan tevens kwaliteit en traditionele Bulgaarse gastvrijheid geniet.

Lees meer over European Air Charter

TUI fly BE

De op één na grootste luchtvaartmaatschappij van België, het voordelige TUI fly (voorheen Jetairfly), beschikt over een moderne en jonge vloot en vliegt vooral op zonbestemmingen.

Lees meer over TUI fly BE

Croatia Airlines

Het staatsbedrijf Croatia Airlines is lid van de Star Alliance en stelt zich tot taak het Kroatische toerisme te versterken en mede dankzij veiligheid en dienstverlening succesvol te zijn.

Lees meer over Croatia Airlines

Binter Canarias

Binter Canarias is een privé Spaanse luchtvaartmaatschappij, die verbindingen onderhoudt tussen de Canarische eilanden onderling en van daar naar landen in de buurt.

Lees meer over Binter Canarias

Brussels Airlines

De Belgische nationale vliegmaatschappij Brussels Airlines streeft ernaar een persoonlijke luchtvaartmaatschappij te zijn die mensen samenbrengt en reizen tot een plezier maakt.

Lees meer over Brussels Airlines

Freebird Airlines

Het jonge Freebird Airlines is een Turkse chartermaatschappij met 8 toestellen die verbindingen onderhoudt tussen Europa, het Midden-Oosten en de Turkse vakantiebestemmingen.

Lees meer over Freebird Airlines

Aer Lingus

Na Ryanair is het nationale Aer Lingus de grootste low budget vliegmaatschappij van Ierland, waarmee u wereldwijd kunt vliegen, Unicef kunt steunen en voor diverse vormen van service apart moet betalen.

Lees meer over Aer Lingus

Aeroflot Russian Airlines

Aeroflot Russian Airlines is ‘s lands grootste luchtvaartmaatschappij die met zijn jonge vloot mensen van en naar ruim 130 bestemmingen in 50 landen brengt en daarbij grote aandacht heeft voor veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en het milieu.

Lees meer over Aeroflot Russian Airlines

Air Canada

Het vier sterren Air Canada is de grootste, internationale, luchtvaartmaatschappij van het land en deze medeoprichter van de Star Alliance zet alles op alles voor veiligheid, streeft naar perfectie en wil met integer handelen de klant laten voelen dat hij gewaardeerd wordt.

Lees meer over Air Canada

Bulgaria Air

Bulgaria Air is opgericht aan het begin van de 21e eeuw en het eert tradities, streeft naar kwaliteitsservice en de nationale gastvrijheid aan boord op weg naar de vele bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika.

Lees meer over Bulgaria Air

Czech Airlines

Als één van de vijf oudste vliegmaatschappijen ter wereld houdt Czech Airlines de moderne normen goed bij en is niet alleen een veilige, maar ook milieubewuste organisatie, die mensen vervoert naar 89 bestemmingen in 45 landen.

Lees meer over Czech Airlines

LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines is al sinds 1929 in de lucht te zien en vliegt met 43 toestellen, waaronder 6 Boeing Dreamliners naar 54 bestemmingen in 31 landen in Europa, Amerika en Azië.

Lees meer over LOT Polish Airlines

SriLankan Airlines

Het Aziatische SriLankan Airlines is lid van de Oneworld alliantie en heeft met vluchten naar 94 bestemmingen in 44 landen naam gemaakt met zijn service, comfort, veiligheid, betrouwbaarheid en stiptheid.

Lees meer over SriLankan Airlines

United Airlines

Eén van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Amerika en medeoprichter van Star Alliance is United Airlines, dat nastreeft zo’n 144 miljoen reizigers naar 370 bestemmingen in 59 landen te vervoeren, en daarbij veel aandacht besteed aan klantvriendelijkheid.

Lees meer over United Airlines

Kenya Airways

Kenya Airways, waarvan KLM de grootste aandeelhouder is, is qua grootte de nummer vier van de Afrikaanse luchtvaartmaatschappijen. Zij streven ernaar met hun zorgzame Afrikaanse touch de trots van Afrika te zijn.

Lees meer over Kenya Airways

FlyEgypt

Sinds 2014 heeft het land met FlyEgypt een budget vliegmaatschappij, die in privé bezit is en vooral binnenlandse verbindingen onderhoudt met toeristische bestemmingen die op andere manieren nog lastig te bereiken zijn.

Lees meer over FlyEgypt

Azores Airlines

Azores Airlines, voorheen SATA Internacional, is een Portugese vliegmaatschappij gestationeerd op de Azoren met vluchten vanaf onder meer Amsterdam en Frankfurt.

Lees meer over Azores Airlines

Singapore Airlines

Met Singapore Airlines kunt u zo goed als wereldwijd naar 62 bestemmingen, terwijl u kunt kiezen uit vijf klassen en aan boord geniet van veel beenruimte, uitstekende service, heerlijk eten en veel luxe.

Lees meer over Singapore Airlines

Air Serbia

Met de nationale, grootste luchtvaartmaatschappij van Servië, Air Serbia kunt u vliegen naar 44 bestemmingen in Europa, de Middellandse Zee, het Midden-Oosten en Noord-Amerika.

Lees meer over Air Serbia

Ukraine International

Met Ukraine International Airlines vliegt u naar één van de ruim 80 reisdoelen in Europa, het Midden-Oosten, Azië of de Verenigde Staten.

Lees meer over Ukraine International

Royal Jordanian

Royal Jordanian bestaat sinds 1963 en onderhoudt vanaf Amman verbindingen met vier continenten, waarvoor het 26 toestellen ter beschikking heeft, waar onder 5 Dreamliners.

Lees meer over Royal Jordanian

Flydubai

Flydubai is de snelst groeiende luchtvaartmaatschappij van het Midden-Oosten en deze low budget organisatie, die zich vooral op nieuwe bestemmingen richt, onderhoudt verbindingen met iets minder dan 100 luchthavens.

Lees meer over Flydubai

Air Mauritius

Het beursgenoteerde Air Mauritius valt geregeld in de prijzen en onderhoudt vliegverbindingen met bestemmingen in Europa, Afrika, Azië en Oceanië.

Lees meer over Air Mauritius

Oman Air

De 4 sterren vliegmaatschappij Oman Air investeert veel in nieuwe toestellen en breidt het aantal routes steeds uit, terwijl het voor onder meer service en business class met de langste plat-lig-stoelen ter wereld, steeds opnieuw awards in de wacht sleept.

Lees meer over Oman Air

Aeroméxico

De grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico heet Aeroméxico, dat één van de stichters van de Sky Team-alliantie is, zichzelf innovatief noemt, en onder meer de beschikking heeft over een flink aantal Dreamliners.

Lees meer over Aeroméxico

China Airlines

Het beursgenoteerde China Airlines (niet te verwarren met Air China) is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Republiek China (Taiwan) en biedt goede beenruimte, prima service, lekkere Chinese snacks en maaltijden en bovendien lange afstandsvluchten tegen scherpe prijzen.

Lees meer over China Airlines

Cathay Pacific

De visie 's werelds beste vliegmaatschappij ter wereld te zijn maakt Cathay Pacific uit Hong Kong geregeld waar, onder andere door welgemeende service en wereldwijd een zeer ruim aanbod aan bestemmingen te bieden.

Lees meer over Cathay Pacific

SundAir

De Duitse vliegmaatschappij SundAir is sinds 2016 een nieuwe speler op de Europese zomervakantiemarkt met charteractiviteiten vanaf de vliegvelden Frankfurt am Main, Berlin-Tegel en Kassel.

Lees meer over SundAir

Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines (SAS) is de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij van Denemarken, Noorwegen en Zweden, en is zeer punctueel, hanteert een hoge service standaard en goedkope drankjes en snacks van goede kwaliteit.

Lees meer over Scandinavian Airlines

Corendon Airlines Europe

Het op Malta gevestigde Corendon Airlines Europe is net als Corendon Airlines (Turkije) en Corendon Dutch Airlines (Nederland) onderdeel van Corendon en voert vluchten uit vanaf diverse Duitse luchthavens.

Lees meer over Corendon Airlines Europe

Garuda Indonesia

Garuda Indonesia is de nationale 5-sterren luchtvaartmaatschappij van Indonesia, die beroemd is vanwege haar service en wereldwijd dagelijks ruim 600 vluchten maakt, waaronder een rechtstreekse van Amsterdam naar Jakarta.

Lees meer over Garuda Indonesia

Finnair

De nationale luchtvaartmaatschappij van Finland, Finnair, behoort tot de veiligste ter wereld en de beste van Europa, en onderhoudt vluchten binnen Europa, naar Azië en Noord-Amerika.

Lees meer over Finnair

Thai Airways

Thai Airways International behoort tot de oprichters van de Star Alliance en kenmerkt zich onder meer doordat het cabinepersoneel van uniform wisselt, hun hygiëne programma, en de uitstekende maaltijden.

Lees meer over Thai Airways

Bangkok Airways

De Thaise luchtvaartmaatschappij Bangkok Airways wil graag marktleider zijn in Azië, zonder concessies te doen aan de veiligheid, bovendien nemen zij een standpunt in tegen de handel in wilde dieren.

Lees meer over Bangkok Airways

Precision Air

Voor mensen die binnen Tanzania willen reizen of vandaar naar Nairobi, kunnen dat doen met Precision Air, de eerste luchtvaartmaatschappij die in Tanzania aan de IATA veiligheidsnormen voldeed.

Lees meer over Precision Air

Gulf Air

De zeer punctuele nationale luchtvaartmaatschappij van Bahrein is Gulf Air, dat de Arabische gastvrijheid uitdraagt op haar vluchten naar 42 steden in 25 landen in Europa, Afrika, Azië, Australië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

Lees meer over Gulf Air

AlMasria Universal

U kunt bij de Egyptische luchtvaartmaatschappij AlMasria Universal Airlines kiezen uit een beperkt aantal bestemmingen, te weten zes steden in Saudi Arabië en het Italiaanse Milaan.

Lees meer over AlMasria Universal

Nesma Airlines

Nesma Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van zowel Egypte als Saudi Arabië onderhoudt vluchten tussen de twee landen (Economy en Businessclass) en bovendien een aantal binnenlandse vluchten binnen Saudi Arabië (alleen Economy Class).

Lees meer over Nesma Airlines

BH Air

BH Air is in privé bezit, heeft haar belangrijkste basis in Sofia (Bulgarije) en de maatschappij die zegt geleid te worden door innovatie en vooruit denken voert chartervluchten uit binnen Europa naar onder meer Duitsland, Zwitserland, Italië, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer over BH Air

Holiday Europe

De Bulgaarse nieuwkomer Holiday Europe is een charterluchtvaartmaatschappij met haar basis in Sofia vluchten vanuit diverse Europese steden naar vakantiebestemmingen in het Middellandse Zeegebied, de Canarische Eilanden, Egypte, Turkije en het Midden Oosten.

Lees meer over Holiday Europe

Luxair

Luxair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Luxemburg, met vluchten binnen Europa, naar het Middellandse Zeegebied, Noord Afrika en het Midden Oosten, waarbij ruimbagage in de prijs is inbegrepen en u aan boord een zelfgemaakte maaltijd van lokale producten voorgeschoteld krijgt.

Lees meer over Luxair

Olympic Air

Het Griekse Olympic Air is lid van de Star Alliance, in bezit van Aegean en het hecht grote waarde aan een wijdverbreid netwerk zodat de meest afgelegen Griekse eilanden goed bereikbaar zijn en met 120 internationale bestemmingen het land ook in verbinding staat met de rest van de wereld.

Lees meer over Olympic Air

Edelweiss Air

De belangrijkste vliegmaatschappij van Zwitserland is Edelweiss Air, dat met zeer herkenbare toestellen die naar 72 bestemmingen in 32 landen wereldwijd vliegen.

Lees meer over Edelweiss Air

Air China

Air China is de nationale luchtvaartmaatschappij van China, is lid van de Star Alliance, loopt op verschillende vlakken voor op haar nationale collega’s en is een enorme speler met 102 miljoen passagiers die in 2017 naar 185 bestemmingen verspreid over een groot deel van de wereld reisden.

Lees meer over Air China

Mavi Gök Airlines

Het Turkse Mavi Gök Airlines (MGA) richt zich op het uitvoeren van vakantiecharters voor touroperators. Mavi Gök (vertaald: blauwe lucht) bestaat al sinds 2007 en kreeg in 2022 een vergunning om passagiersvluchten uit te voeren.

Lees meer over Mavi Gök Airlines

Freebird Airlines Europe

Freebird Airlines Europe is de Duitse dochteronderneming van de Turkse chartermaatschappij Freebird Airlines. De vliegmaatschappij onderhoudt verbindingen tussen Europa en de onder meer de Turkse vakantiebestemmingen.

Lees meer over Freebird Airlines Europe

Saudia Airlines

Saudia (voorheen Saudi Arabian Airlines) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Saoedi-Arabië. Saudia vliegt op meer dan 70 bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Europa en Noord-Amerika.

Lees meer over Saudia Airlines

Southwind

Southwind Airlines is een jonge Turkse airline (2022), gevestigd in Antalya. Southwind vliegt vanuit onder meer Duitsland naar Turkije en het Midden-Oosten.

Lees meer over Southwind

CityJet

CityJet is een luchtvaartmaatschappij met Dublin in Ierland als thuisbasis. CityJet voert vluchten uit voor andere vliegmaatschappijen zoals SAS, Air France, Brussels Airlines, KLM en Lufthansa.

Lees meer over CityJet

Marabu

Het Duitse Marabu is een partnerluchtvaartmaatschappij van Condor. Marabu vliegt sinds 2023 vanaf de luchthavens van Hamburg en München naar vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Canarische Eilanden en Portugal.

Lees meer over Marabu

Portugália

Portugália Airlines is een regionale vliegmaatschappij uit Portugal en is een dochteronderneming van TAP Air Portugal. Vluchten worden ook uitgevoerd onder de merknaam TAP Express.

Lees meer over Portugália

Eurowings Discover

Eurowings Discover is een in 2021 opgerichte dochter van Lufthansa. Vanaf Frankfurt en München wordt gevlogen naar de Caraïben, de Indische Oceaan, Afrika, Noord-Amerika én vakantiebestemmingen in Europa.

Lees meer over Eurowings Discover

Sky Express

Sky Express is de snelst groeiende vliegmaatschappij van Griekenland. Naast vele regionale verbindingen worden ook vanaf onder andere Brussel en München vluchten aangeboden.

Lees meer over Sky Express

Fly Lili

Fly Lili is een Roemeense chartermaatschappij die momenteel chartervluchten aanbiedt naar bestemmingen in Turkije, Egypte en Tunesië.

Lees meer over Fly Lili

Air Mediterranean

Air Mediterranean is een Griekse lijn- en chartermaatschappij, gebaseerd op de internationale luchthaven van Athene. Naast vluchten binnen Griekenland worden ook bestemmingen als Spanje, Dubai, Bulgarije en Kroatië aangeboden.

Lees meer over Air Mediterranean

Star East Airline

Star East Airline is een kleine vliegmaatschappij uit Roemenië die voornamelijk vanaf Duitse luchthavens naar Egypte vliegt.

Lees meer over Star East Airline

Nile Air

Nile Air, gevestigd op de internationale luchthaven van Caïro, is de grootste particuliere luchtvaartmaatschappij in Egypte. Bestemmingen zijn onder meer Egypte, het Midden-Oosten, de Perzische Golf, Zuid-Europa, Azië en Afrika.

Lees meer over Nile Air

Smartwings

Smartwings is de grootste luchtvaartmaatschappij in Tsjechië. De airline voert chartervluchten uit naar verschillende vakantiebestemmingen in Europa en het Midden-Oosten.

Lees meer over Smartwings

AJet

AJet (voorheen AnadoluJet) is een onafhankelijke lowcost-luchtvaartmaatschappij uit Turkije, met basissen in Ankara, Antalya en Istanbul.

Lees meer over AJet