Vakantie Mallorca

Op vakantie naar Mallorca? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Mallorca voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Mallorca met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Mallorca. Boek vliegvakanties naar Mallorca van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Mallorca aanbiedingen

Mallorca

Mallorca is een zeer populaire vakantiebestemming met diverse toeristische plaatsen, maar in het binnenland ook nog authentieke dorpen en onbedorven natuurpracht.

Mallorca volgens bezoekers

Mallorca behoort tot de Balearen en is een populaire vakantiebestemming. Het is een eiland met ‘prachtige landschappen, schone brede stranden en aardige mensen’. Sommige mensen vinden dat het eiland te toeristisch is: ‘mensen, mensen en nog eens mensen’. Mallorca is echter groot genoeg om ‘de toeristenmassa’s te ontvluchten en het authentieke eiland te ontdekken’. De bekendste toeristenplaatsen met veel voorzieningen zijn Playa de Palma, El Arenal en Cala Millor. Deze badplaatsen beschikken over ‘mooie stranden’. Zoekt u iets anders dan hele dagen op het strand liggen, dan kan dat op Mallorca ook heel goed, want dit eiland ‘heeft voor iedereen wat te bieden’. Een bezoek aan de hoofdstad Palma de Mallorca is bijvoorbeeld een aanrader. De stad heeft ‘prachtige architectuur, heerlijk eten en een goed nachtleven’. Populaire bezienswaardigheden zijn verder de vestingwerken van Artà en Capdepera, het kunstenaarsdorp Deià, de oude stad Pollença en de ‘spectaculaire’ Cuevas del Drach (drakengrotten). Wandelaars hebben tal van mogelijkheden op het eiland, met onder andere aantrekkelijke bergwandelingen waarbij u onderweg ‘leuke bergdorpjes’ tegenkomt. Een rit met de historische trein van Palma naar Soller wordt door velen gezien als een ‘must’ voor iedere bezoeker aan het eiland.

Mogelijkheden in Mallorca

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Mallorca

Zondag

  • Max: 26
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 31
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 32
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Mallorca weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Mallorca

Populaire accommodaties in Mallorca

HM Tropical 8.1
Playa de Palma
Bekijk
Eix Lagotel 8
Playa de Muro
Bekijk
Marins Playa 8.4
Cala Millor
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Mallorca

Ligging van Mallorca

Vliegtijd:
circa 4.5 uur