Vakantie Bur Dubai

Op vakantie naar Bur Dubai? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Bur Dubai voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Bur Dubai met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Bur Dubai. Boek vliegvakanties naar Bur Dubai van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Bur Dubai aanbiedingen

Bur Dubai

Bur Dubai is een oud gedeelte van Dubai, waar zich veel historische bezienswaardigheden bevinden, maar tevens moderne winkelcentra en diverse toeristische attracties.

Bur Dubai volgens bezoekers

Bur Dubai is de oude kern van Dubai, waar zich veel bezienswaardigheden bevinden. Tijdens een wandeling door de wijk krijgt u een geschiedenisles over de stad. In Bur Dubai liggen het Sheikh Saeed Al Maktoum House, het Dubai Museum en het Heritage en Diving Village. In elk van deze culturele centra krijgt u een ander beeld van het leven in Dubai in verschillende tijden. Zeer interessant is een wandeling door Bastakiya, een volledig gerestaureerde wijk die het traditionele Dubai laat herleven. Behalve historische bouwwerken vindt u in Bur Dubai ook zeer moderne gebouwen, waarin zich onder andere grote winkelcentra bevinden. De moeite waard zijn Burjuman Centre en Wafi City, waar u niet alleen veel (luxe) winkels vindt, maar, zeker in het geval van Wafi City, bijzondere architectuur en sfeer. Voor koopjes kunt u het beste een bezoek brengen aan de woonwijk Karama. Met kinderen moet u beslist naar Children’s City en het waterpark Wonderland. Beide attracties liggen in het Creekside Park, dat op zichzelf al bijzonder is. U kunt fietsen huren om het park te doorkruisen en zo nu en dan te stoppen bij één van de thematuinen of om een tocht met de kabelbaan te maken of gewoon heerlijk in het gras te gaan liggen.

Mogelijkheden in Bur Dubai

Activiteiten

Strand
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Bur Dubai

Zondag

  • Max: 23
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 24
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 25
  • Min: 20
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Bur Dubai weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Bur Dubai

Populaire accommodaties in Bur Dubai

Golden Sands 7
Bur Dubai
Bekijk
Grand Hyatt Dubai 8.8
Bur Dubai
Bekijk
Citymax Bur Dubai 7.3
Bur Dubai
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Bur Dubai

Ligging van Bur Dubai

Vliegtijd:
circa 6.5 uur
Transfertijd:
circa 22 minuten