Vakantie Israël

Op vakantie naar Israël? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Israël voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Israël met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Israël. Boek vliegvakanties naar Israël van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Israël aanbiedingen

Israël

Het kleine land Israël is niet alleen een duikparadijs, maar bovendien een land voor mensen met belangstelling voor cultuur en religie, terwijl ook de hippe uitgaander in bijvoorbeeld Tel Aviv aan zijn trekken komt.

Israël volgens bezoekers

De kleine Staat Israël ligt in Azië, in het Midden-Oosten. Het heeft kusten langs de Rode Zee en de Middellandse Zee. 'Het verscheurde beloofde land, een prachtig land dat geloof uitstraalt', aldus bezoekers. 'Israël is geschikt voor elke reiziger die is geïnteresseerd in religie, cultuur en in het conflict omtrent Israël en de Palestijnen'. 'Hoogtepunten zijn Jeruzalem, Tel Aviv, de Dode Zee en Haifa'. 'Jeruzalem is ondanks alles een prachtige stad vol cultuur en een eeuwenoude geschiedenis'. 'Zeker de oude stad is een must om te bezoeken'. 'Tijdens de sabbat staat alles op non actief, verwacht dan bijvoorbeeld niet makkelijk een taxi te vinden'. Ze 'gaan in Israël veel conservatiever gekleed en het is raadzaam je eigen kleding daarop af te stemmen', zeker bij de 'zeer indrukwekkende klaagmuur' en andere gelovige plaatsen. 'Als u minder van de religies bent is Tel Aviv the place to be'; 'hip, modern, werkelijk prachtige stranden en een bruisend uitgaansleven'. 'Breng ook een bezoekje aan de Dode Zee, waarvan een deel vrij toeristisch is'. 'Als u verder doorrijdt komt u op rustigere plekken en het is leuk om op het water te drijven'. Sommigen ervaren 'bij voorbeeld op het vliegveld een wat mindere gastvrijheid vanwege de spanningen in het Midden Oosten'. 'In het prachtige, relatief nieuwe Eilat bent u dat gevoel meteen kwijt'. Dit 'idyllische oord met zijn prettige klimaat, fantastische stranden en kraakhelder blauw water is een waar snorkelparadijs'. 'De zeebodem is adembenemend vanwege de koraalriffen en in het water zwemmen bijzondere vissoorten'. 'Dit is ook DE plek om te duiken en zelfs je brevet te halen'. De 'rustige wateren zijn goed toegankelijk'. 'Eilat is bovendien een goede uitvalsbasis voor tochten naar onder meer de woestijn'.

Mogelijkheden in Israël

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Israël

Zondag

  • Max: 33
  • Min: 27
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 32
  • Min: 26
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 33
  • Min: 26
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Israël weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Israël

Populaire accommodaties in Israël

Cinema 8.7
Tel Aviv
Bekijk
Poli Urban Tel Aviv 8
Tel Aviv
Bekijk
Tal by the Beach 7.9
Tel Aviv
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Israël

Ligging van Israël

Vliegtijd:
circa 4.5 uur