Vakantie Kingston

Op vakantie naar Kingston? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Kingston voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kingston met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kingston. Boek vliegvakanties naar Kingston van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kingston aanbiedingen

Kingston

Kingston, de hoofdstad van Jamaica is een rumoerige stad van tegenstellingen, met een oud, arm gedeelte waar diverse musea liggen en een modern deel waar de luxe hotels, restaurants en winkels zijn gevestigd en ook een levendig uitgaansleven is.

Kingston volgens bezoekers

Kingston, de hoofdstad van Jamaica is een natuurlijke, internationale zeehaven die in het zuidoosten van het land ligt. Het is een ‘interessante stad van tegenstellingen’. Kingston heeft vanwege de aanwezige criminaliteit een vrij slechte naam, maar kan u wellicht toch op een positieve manier verrassen. Het oude centrum dat ‘ontzettend arm’ is, heet ‘downtown’ en ligt aan zee, aan de voet van de Blue Mountains. U vindt in dit oude gedeelte het Bob Marley museum, het grootste kunstmuseum van het land en ook verreweg het merendeel van de historische gebouwen. Met name het straatbeeld op King Street en bij William Grant Park is levendig met onder meer straatverkopers. In het moderne ‘uptown’ zijn de ‘luxueuze hotels’ gesitueerd, evenals de ‘mooie’ winkels, de ‘goede’ restaurants en het ‘bruisende uitgaansleven’. De ‘fraaie’ Devon House Mansion is een houten huis in gregoriaanse stijl, dat is ingericht met 19e eeuws, Caribisch antiek. In de bijgebouwen hebben ‘enkele van de beste’ Jamaicaanse restaurants, kleding- en souvenirwinkels zich gevestigd. Ook kunt u er ‘overheerlijk’ ijs eten. De Hope Botanical Garden is eveneens een ‘goede bestemming’ voor een ‘boeiende excursie’. De ‘lawaaiige stad met zijn twee gezichten’ staat mede bekend om zijn reggae en dancehall muziek. Deze is overal te horen.

Mogelijkheden in Kingston

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kingston

Dinsdag

  • Max: 33
  • Min: 20
  • Neerslag: 0.4mm

Woensdag

  • Max: 31
  • Min: 20
  • Neerslag: 7.1mm

Donderdag

  • Max: 30
  • Min: 20
  • Neerslag: 17.8mm

Bekijk de Kingston weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kingston

Ligging van Kingston

Vliegtijd:
circa 12.5 uur
Transfertijd:
circa 28 minuten