Vakantie Boa Vista

Op vakantie naar Boa Vista? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Boa Vista voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Boa Vista met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Boa Vista. Boek vliegvakanties naar Boa Vista van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Boa Vista

Boa Vista is een woestijnachtig eiland à la Sal, zij het wat afwisselender, waar u mooie zandstranden aantreft en goede mogelijkheden om te (kite)surfen, duiken en sportvissen.

Boa Vista volgens bezoekers

Het woestijnachtige eiland Boa Vista ligt het meest oostelijk van de Kaapverdische eilanden. Samen met Sal wordt het aantrekkelijk gemaakt voor toeristen. Het landschap van Boa Vista is wat gevarieerder dan dat van Sal. De belangrijkste inkomstenbronnen zijn dadels en toerisme. U treft dan ook diverse all-inhotels aan, onder meer van grote ketens. De grootste trekpleisters zijn het ‘rustige, lange, brede strand’ en de (kite)surfmogelijkheden. Daarnaast hebben duiken en sportvissen Boa Vista op de kaart gezet. Het enige plaatsje van betekenis is Sal Rei. Het beschikt over een vismarkt, een markt met overige producten, een supermarkt, verschillende winkeltjes, een internetcafé en een apotheek. Vanwege het geringe aantal verharde wegen kunt u bij het huren van een auto het beste kiezen voor een model met four wheel drive. Het is belangrijk om, als u pad gaat voldoende drinkwater mee te nemen.

Mogelijkheden in Boa Vista

Activiteiten

Strand
3/5
Uitgaan
2/5
Restaurants
2/5
Cultuur
3/5
Natuur
3/5
Winkelen
2/5

Voorkeuren

Goedkoop
4/5
Luxe
3/5
Populair
2/5
Rustig
3/5
Kindvriendelijk
3/5
Voorz. mindervaliden
3/5

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Nee
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Boa Vista

Donderdag

  • Max: 24
  • Min: 22
  • Neerslag: 0.1mm

Vrijdag

  • Max: 23
  • Min: 22
  • Neerslag: 2mm

Zaterdag

  • Max: 24
  • Min: 22
  • Neerslag: 0.9mm

Bekijk de Boa Vista weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Boa Vista

Ligging van Boa Vista

Vliegtijd:
circa 7.5 uur

Meer Boa Vista