Vakantie Malediven

Op vakantie naar Malediven? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Malediven voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Malediven met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Malediven. Boek vliegvakanties naar Malediven van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Malediven aanbiedingen

Malediven

De Malediven zijn een tropische archipel met diverse eilanden exclusief voor het toerisme, die beschikken over spierwitte stranden en uitstekende duik- en andere watersportmogelijkheden.

Malediven volgens bezoekers

De Malediven zijn een groep eilanden in de Indische Oceaan, ten zuidwesten van India. Niet verbazingwekkend is dat de Malediven met name een zeer populaire duikbestemming vormen, maar ook de spierwitte stranden hebben een grote aantrekkingskracht. Daarnaast is het een prima oord voor waterskiërs, windsurfers, catamaran-zeilers en zeevissers. Enkele gastenbeschrijvingen van de diverse atollen: De 'Zuid-Malé Atol is prachtig, sprookjesachtig en onder water is het magnifiek'. De Noord-Malé Atol met zijn 'prachtige stranden' 'ligt redelijk dicht bij het vliegveld', maar hier heb je 'weinig tot geen last van'. De Malé Atol is een 'paradijs op aarde', vanwege onder meer de 'geweldige omgeving, de parelwitte stranden en het ongelooflijk heldere en warme water'. Kuramathi is een 'zeer mooi eiland' met 'wit zand, palmen, azuurblauw water en een rif met gekleurd koraal en vissen'. 'Eigenlijk wil je hier niet weg'. Kenmerkend is dat de plaatselijke bevolking en de toeristen min of meer gescheiden worden van elkaar. De vakantieoorden en -resorts mogen alleen op onbewoonde eilanden worden gebouwd. Het is slechts mogelijk om met de vriendelijke lokale bevolking in contact te komen via excursies. 'De Malediven zijn in het algemeen een romantische bestemming; voor uitgaan en cultuur moet je hier niet zijn'. Deze 'relatief dure plek is zijn geld dubbel en dwars waard'.

Mogelijkheden in Malediven

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Malediven

Zondag

  • Max: 29
  • Min: 28
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 29
  • Min: 29
  • Neerslag: 0.3mm

Dinsdag

  • Max: 29
  • Min: 29
  • Neerslag: 3.2mm

Bekijk de Malediven weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Malediven

Populaire accommodaties in Malediven

Meeru Island Resort 9
Noord-Male Atol
Bekijk
Thulhagiri Island Resort 8.2
Noord-Male Atol
Bekijk
Kuredu Island Resort 9
Lhaviyani Atol
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Malediven

Ligging van Malediven

Vliegtijd:
circa 13 uur