Vakantie Marokko

Op vakantie naar Marokko? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Marokko voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Marokko met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Marokko. Boek vliegvakanties naar Marokko van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Marokko aanbiedingen

Marokko

Het niet zo ver gelegen Marokko geeft u het gevoel in een andere wereld te zijn beland en is niet alleen als strand- en zonbestemming de moeite waard, maar heeft ook heel wat te bieden qua natuurschoon en cultureel erfgoed.

Marokko volgens bezoekers

Het koninkrijk Marokko ligt in het noorden van Afrika. Het grenst aan de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan en aan de landen Algerije en Westelijke Sahara. 'Marokko is eigenlijk zo dichtbij, iedereen kent wel een “Nederlandse Marokkaan” en toch, als je er bent, lijkt het alsof je heel ver van huis in een totaal andere wereld bent beland', aldus toeristen. 'Geen enkel land laat zoveel tegenstellingen op fascinerende wijze zien als dit land'. Te ontdekken valt er veel, onder andere de uitgestrektheid van de Sahara en de smalle steegjes van de in labyrint vorm aangelegde Arabische steden'. 'Bijzonder interessant zijn de vier Koningssteden, te weten Fez, Meknes, Rabat en Marrakech'. 'In sterk contrast hiermee staan de badgasten die zich aan de lange stranden ontspannen, dichtbij het havenstadje Essaoira'. Met name Marrakech wordt als 'adembenemend, sprookjesachtig en indrukwekkend' ervaren. Het is 'een heel prettige stad om lekker te verdwalen'. Het contrast tussen oud (Medina) en nieuw (Gilez) en de schitterende natuur in de omgeving (Watervallen Ouzoud) is en blijft fantastisch'. Heel anders is het 'moderne Agadir', waar een 'relaxte sfeer heerst' en dat met 'prima, schone stranden en prachtige boulevard' 'heel geschikt is voor een strandvakantie'. Ook het 'authentieke, schilderachtige en gezellige vissersdorpje Essaoira' is een badplaats die beschikt over een 'mooi breed strand'. De 'medina hier is heerlijk om doorheen te dolen en shoppen gaat ook erg goed'.

Mogelijkheden in Marokko

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Marokko

Zaterdag

  • Max: 7
  • Min: 1
  • Neerslag: 1.1mm

Zondag

  • Max: 8
  • Min: -1
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 10
  • Min: 2
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Marokko weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Marokko

Populaire accommodaties in Marokko

Kenzi Club Agdal Medina 8
Marrakech
Bekijk
Caribbean Village Agador 7.1
Agadir
Bekijk
Palm Plaza & Spa Marrakech 7
Marrakech
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Marokko

Ligging van Marokko

Vliegtijd:
circa 4 uur