Vakantie Muscat

Op vakantie naar Muscat? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Muscat voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Muscat met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Muscat. Boek vliegvakanties naar Muscat van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Muscat aanbiedingen

Muscat

Muscat is de ommuurde hoofdstad van Oman met zijn mooie, rustige stranden, bezienswaardigheden en goede winkelfaciliteiten, die ook een goede uitvalsbasis vormt voor dagtrips.

Muscat volgens bezoekers

Muscat, ook wel Masqat, Maskat of Mascate genoemd, is de hoofdstad van Oman. Het ligt aan een baai van de Golf van Oman, aan de noordoostkust van het sultanaat. De ommuurde havenstad heeft tal van bezienswaardigheden, musea, winkelcentra en de luchthaven Muscat International Airport. De bezoekers van Muscat noemen het een ‘mooie bestemming’ met een ‘vriendelijke bevolking’. ‘Een bezoek zeker waard zijn de soukh, de oude stad met de residentie van de sultan, de ongelooflijk prachtige moskee en het fort’. De stranden zijn ‘schoon, rustig en mooi’ en de winkelmogelijkheden in ‘prachtige, moderne shopping malls en in de soukh’ zijn ‘prima’. De stad is ‘groot opgezet’ en heeft een ‘ruime boulevard, waar de lokale bevolking ’s avonds heerlijk flaneert’. Muscat kan ‘goed dienen als uitvalsbasis voor dagtochten door het land’. ‘De cultuur is puur Arabisch, maar tolerant ten opzichte van buitenlanders’. ‘Wel is het raadzaam niet te uitdagende en blote kleding te dragen’. Het ‘beperkte uitgaansleven’ is ‘erg duur’. Muscat is de aan een baai van de gelijknamige golf gelegen hoofdstad van Oman, waar naast schone, rustige en mooie stranden tal van bezienswaardigheden, musea, winkelcentra en een luchthaven te vinden zijn.

Mogelijkheden in Muscat

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Muscat

Zondag

  • Max: 35
  • Min: 31
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 35
  • Min: 32
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 36
  • Min: 32
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Muscat weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Muscat

Populaire accommodaties in Muscat

Ramee Guestline 6.9
Muscat
Bekijk
Crown Plaza Muscat 8.1
Muscat
Bekijk
Al Bustan Palace 9
Muscat
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Muscat

Ligging van Muscat

Vliegtijd:
circa 8.5 uur
Transfertijd:
circa 30 minuten

Meer Oman