Vakantie Lara

Op vakantie naar Lara? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Lara voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Lara met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Lara. Boek vliegvakanties naar Lara van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Lara aanbiedingen

Lara

Lara is een in ontwikkeling zijnde, vrij fantasieloze, dure buitenwijk van Antalya, niet ver van het vliegveld, met een breed, lang zandstrand en vier overdekte moderne winkelcentra.

Lara volgens bezoekers

Lara is een lange kuststrook die grenst aan de oostkant van Antalya. Het ligt in het verlengde van de start- en landingsbanen van het vliegveld, hemelsbreed nog geen 4 km ver weg. Je zou het een dure buitenwijk van de stad kunnen noemen, waar rijke Turken wonen en veel luxe hotels zijn gevestigd. Deze zijn veelal replica’s van beroemde gebouwen zoals het Kremlin, wat de bijnaam Las Vegas van Turkije heeft opgeleverd. Bezoekers noemen dit gebied een ‘fantasieloze strip’. Het is in ontwikkeling en heeft nog weinig toeristische voorzieningen, zoals (water)sportfaciliteiten. Lara biedt plaats aan tal van eetgelegenheden en voor de kinderen zijn er wat speeltuinen. Het oude centrum is klein, maar onder invloed van het toerisme is een zeer groot nieuw centrum gebouwd. Hier zijn maar liefst vier overdekte winkelcentra te vinden, de Sultan Bazaar, Akkapark, Karnas en Grand Bazaar. Voor vertier en gezellig winkelen kunt u volgens de bezoekers het best naar Antalya dat met de dolmus (minibusjes) voor Euro 1,50 per persoon te bereiken is. Het brede Lara beach is een van de langste zandstranden van Turkije. Op de plek waar de rivier Lara in tweeën splitst is een bezienswaardige waterval.

Mogelijkheden in Lara

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️
Natuur
⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Lara

Zondag

  • Max: 37
  • Min: 29
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 34
  • Min: 29
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 33
  • Min: 28
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Lara weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Lara

Populaire accommodaties in Lara

Fame Residence Lara 8.6
Lara
Bekijk
Grand Park Lara 8.2
Lara
Bekijk
Saturn Palace 9
Lara
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Lara

Ligging van Lara

Vliegtijd:
circa 3.75 uur
Transfertijd:
circa 21 minuten

Meer Antalya