Vakantie Dalyan

Op vakantie naar Dalyan? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Dalyan voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Dalyan met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Dalyan. Boek vliegvakanties naar Dalyan van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Dalyan aanbiedingen

Dalyan

Dalyan is een voormalig vissersdorpje aan de zuidwestkust van Turkije, zo’n 25 km van het internationale vliegveld Dalaman. U vindt het in een beschermd natuurgebied, daar waar de Dalyanrivier in de Middellandse Zee uitmondt. Hoewel voorschriften gelden om verstoring van de natuur tegen te gaan, en de toegang tot het strand, het meer, de rivier en de delta aan strikte regels onderhevig zijn, is het aantal mensen dat Dalyan bezoekt de laatste decennia sterk toegenomen. Ondanks dat is hier nog absoluut geen sprake van massatoerisme; de sfeer is kleinschalig en Dalyan heeft zijn natuurlijke charme en schoonheid behouden. Het plaatsje heeft zich door de bouw van hotels, restaurants en dergelijke wel goed ingesteld op de wensen van de toeristen. Clubs en dicotheken met harde muziek zult u tevergeefs zoeken. Het ongerepte, goudgele Iztuzu-strand van zes kilometer lang, waar een bedreigde schildpadsoort nestelt speelt een belangrijke rol in de populariteit van Dalyan. Het werd door Zoover het beste strand van Europa genoemd. Ook de kindvriendelijke omgeving en de aardige bewoners, maken dat bezoekers regelmatig terugkeren. Het gebied is uitstekend om te wandelen en te mountainbiken. U kunt dan onderweg bijvoorbeeld rotsgraven, stadsmuren, thermale bronnen en modderbaden bezoeken. Ook uitstapjes per boot naar afgelegen baaien, verlaten eilandjes en mooie duikplekken behoren tot de mogelijkheden.

Op 49 km van Dalyan vindt u Fethiye

Fethiye is een vakantieplaats zonder eigen strand, maar met op korte afstand de door velen mooiste baai van Turkije genoemde Ölü Deniz baai. Meer over Fethiye

Mogelijkheden in Fethiye

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Dalyan

Zondag

  • Max: 13
  • Min: 8
  • Neerslag: 2mm

Maandag

  • Max: 13
  • Min: 8
  • Neerslag: 1mm

Dinsdag

  • Max: 13
  • Min: 6
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Dalyan weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Dalyan

Populaire accommodaties in Dalyan

Basar 8.8
Dalyan
Bekijk
Club Alla Turca 9
Dalyan
Bekijk
Villa Duran 8.1
Dalyan
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Dalyan

Ligging van Dalyan

Vliegtijd:
circa 3.5 uur
Transfertijd:
circa 34 minuten