Vakantie Marmaris

Op vakantie naar Marmaris? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Marmaris voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Marmaris met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Marmaris. Boek vliegvakanties naar Marmaris van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Marmaris aanbiedingen

Marmaris

Bezoekers vinden Marmaris een leuke vakantiebestemming met een gezellig strand, een groot aanbod aan winkel-, eet- en uitgaansmogelijkheden en een gezellige haven.

Marmaris volgens bezoekers

Marmaris ligt aan zee tussen twee bergketens in en is een van de belangrijkste vakantieplaatsen van Turkije. Het van oorsprong kleine vissersdorp valt goed in de smaak bij de toeristen. Zij vinden het ‘gezellig’ vanwege de ‘lange boulevard’ en doordat ‘veel aandacht wordt gegeven’ aan het aanleggen en schoonhouden van straten en fonteintjes. De bezoekers spreken van een ‘leuke vakantiebestemming’ waar je ‘niet moet zijn voor de cultuur’, maar wel voor ‘gemoedelijkheid en gezelligheid, strand, zee, zon, uitgaan en shoppen’. Rond de burchtheuvel zijn smalle straatjes die een indruk geven van het Marmaris van vroeger. Het schone strand is ‘klein, maar gezellig’ en biedt alle (watersport)faciliteiten die u zich kunt wensen. Langs het strand vindt u veel restaurants, bars en discotheken. Als u de grootste drukte wilt vermijden kunt u een boot naar één van de in de buurt gelegen stranden nemen. In het centrum van de stad is de bazaar, waar een kleine 3000 winkels zijn. Ook in de karavanserai uit 1545 zijn diverse winkels gevestigd. De jachthaven geeft u een idee van het leven van de Turkse jetset die graag naar Marmaris komt. Als u van mensen kijken houdt, is de Netsel Marina hier ‘the place to be’. Net als in veel andere vakantieplaatsen vindt u in Marmaris een zogenaamde Bar Street, waar zich het uitgaansleven concentreert. De Bar Street van Marmaris loopt van de oude stad richting de jachthaven, parallel aan de kade. Een andere uitgaanswijk is Siteler, waar zich de meeste accommodaties van Marmaris bevinden. Voor strandfeesten, zowel ’s nachts als overdag moet u naar Vagabundo Club.

Mogelijkheden in Marmaris

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️
Kindvriendelijk
⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Ja
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Marmaris

Zondag

  • Max: 34
  • Min: 24
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 35
  • Min: 24
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 34
  • Min: 25
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Marmaris weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Marmaris

Populaire accommodaties in Marmaris

Green Nature Resort & Spa 7.9
Marmaris
Bekijk
Pasa Bey 8.1
Marmaris
Bekijk
Cettia Beach Resort 8.8
Marmaris
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Marmaris

Ligging van Marmaris

Vliegtijd:
circa 3.5 uur
Transfertijd:
circa 99 minuten

Meer Marmaris