Vakantie Fortaleza

Op vakantie naar Fortaleza? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Fortaleza voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Fortaleza met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Fortaleza. Boek vliegvakanties naar Fortaleza van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Fortaleza aanbiedingen

Fortaleza

Fortaleza is een grote kustplaats met prima strandklimaat en gevarieerde stranden, goede uitgaansgelegenheden, geweldige muziek en een lekkere keuken.

Fortaleza volgens bezoekers

Fortaleza ligt aan de noordoostkust van Brazilië, één van de warmste en droogste gebieden van het land, met een zeewind die voor een prettige temperatuur zorgt. De Nederlanders hebben het in 1649 als Fort Schoonenborch opgericht en nu is het uitgegroeid tot een grote stad met circa 2,5 miljoen inwoners en een internationale luchthaven. De sfeer in het ‘drukke’ Fortaleza is opvallend Europees. Het is goed u te realiseren dat een deel van de bezoekers hier komt vanwege het sekstoerisme, ‘zolang je daar niet op let, valt het amper op’. De gevarieerde stranden zijn ‘heerlijk’; het stadsstrand langs de boulevard is rustig, met een nauwelijks golvende zee, maar het echte strandleven is een paar kilometer verderop te vinden bij Praia do Futuro. Op dit witte strand staan grote strandtenten, waar iedere dag swingende feesten worden gehouden. De uitgaansgelegenheden zijn ‘goed’ en de muziek en het eten worden ‘helemaal geweldig’ genoemd. De streek is de grootste exporteur van cashewnoten en deze zijn in Fortaleza dan ook ‘ontzettend lekker’. In deze hoofdstad van de deelstaat Ceará is ‘veel te zien en te doen’. Als souvenirs kunt u bijvoorbeeld denken aan Cachaca, een pittig gedestilleerd drankje, producten van riet, leer en rotan of kunstwerkjes van gekleurd zand. Fortaleza is een grote stad met een zonnig klimaat, een variatie aan stranden en volop uitgaansgelegenheden.

Mogelijkheden in Fortaleza

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Fortaleza

Zondag

  • Max: 29
  • Min: 22
  • Neerslag: 1mm

Maandag

  • Max: 29
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 29
  • Min: 23
  • Neerslag: 0.6mm

Bekijk de Fortaleza weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Fortaleza

Ligging van Fortaleza

Vliegtijd:
circa 8.5 uur
Transfertijd:
circa 12 minuten