Vakantie Natal

Op vakantie naar Natal? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Natal voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Natal met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Natal. Boek vliegvakanties naar Natal van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Natal aanbiedingen

Natal

Natal is een grote plaats in het noordoosten van Brazilië, die met tal van bezienswaardigheden is een prima bestemming is voor een rustige en interessante strandvakantie.

Natal volgens bezoekers

Natal is de grootste stad en tevens hoofdstad van de staat Rio Grande do Norte in het noordoosten van Brazilië. Het ligt aan de kust en heeft ruim 800.000 inwoners. Belangrijke bezienswaardigheden zijn onder meer het historische centrum, Dunas Park, tal van musea, het Natal Aquarium en de grootste cashewboom ter wereld. ‘Als je een beetje weet waar je moet zijn, is het uitgaansleven super’. De stad zelf is ‘wat armoedig en verwaarloosd’, maar het is ‘een uitstekende bestemming voor liefhebbers van zee, zon en strand’. ‘Heerlijk voor een rustige strandvakantie’ en de ‘rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol is ideaal’. De boulevard is ‘niet bijzonder’, maar de restaurants daar zijn ‘oké’. Natal is een grote stad met een historisch centrum, tal van musea, een Duinpark en is een prima bestemming voor een rustige strandvakantie.

Mogelijkheden in Natal

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Natal

Zondag

  • Max: 28
  • Min: 23
  • Neerslag: 0.4mm

Maandag

  • Max: 28
  • Min: 22
  • Neerslag: 1.2mm

Dinsdag

  • Max: 29
  • Min: 23
  • Neerslag: 1.2mm

Bekijk de Natal weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Natal

Ligging van Natal

Vliegtijd:
circa 10 uur
Transfertijd:
circa 35 minuten