Vakantie Premantura

Op vakantie naar Premantura? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Premantura voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Premantura met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Premantura. Boek vliegvakanties naar Premantura van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Premantura aanbiedingen

Premantura

Premantura ligt op het smalle, langgerekte zuidelijke schiereiland van de Kroatische provincie Istrië. Het is te vinden zo’n 10 km ten zuidoosten van het centrum van Pula en wordt in het zuiden begrensd door het indrukwekkende natuurgebied van de Kamenjak-kaap. U kunt hier prima wandelen en fietsen, maar het is ook voor auto’s toegankelijk. De kustlijn met de Adriatische Zee is ongeveer 30 km lang en wordt gekenmerkt door inhammen, eilandjes en kleine, onaangetaste, rotsachtige stranden met kliffen. Vanwege gunstige winden en grote golven is deze plaats heel geschikt om te windsurfen, maar ook andere watersporters kunnen aan hun trekken komen. Het plaatsje zelf ligt op een berg en is met zijn prima restaurantjes heel gezellig. Voorts treft u een kerk, enkele winkels en een discobar aan. ’s Zomers vindt wekelijks een souvenirmarkt plaats en worden van tijd tot tijd jazzconcerten gegeven.

Op 38 km van Premantura vindt u Rovinj

Rovinj is een populaire, Istrische, sfeervolle kustplaats aan de Adriatische Zee met een middeleeuws karakter en een bijzonder aanzien, waar het goed slenteren en uit eten gaan is. Meer over Rovinj

Mogelijkheden in Rovinj

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Premantura

Donderdag

  • Max: 12
  • Min: 10
  • Neerslag: 0mm

Vrijdag

  • Max: 13
  • Min: 11
  • Neerslag: 13.5mm

Zaterdag

  • Max: 13
  • Min: 10
  • Neerslag: 6.6mm

Bekijk de Premantura weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Premantura

Ligging van Premantura

Vliegtijd:
circa 2.5 uur
Transfertijd:
circa 23 minuten