Vakantie Vrsar

Op vakantie naar Vrsar? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Vrsar voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Vrsar met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Vrsar. Boek vliegvakanties naar Vrsar van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Vrsar aanbiedingen

Vrsar

In een ongerepte, mooie, natuurlijke omgeving ligt het tegen een heuvel opgebouwde Vrsar twee km ten zuiden van Funtana en zeven km zuidelijker dan Porec. Het oude vissersdorpje is vooral bekend onder toeristen. Zij komen onder andere voor de langs de kust gelegen 18 onbewoonde eilandjes van het werelderfgoed natuurpark Brijuni met hun zeldzame flora. Dit gecombineerd met de bijna 200 aanlegplekken in de prijswinnende haven zorgt voor een grote belangstelling onder zeilers. Ook andere vormen van sport kan men hier beoefenen zoals kajakken, parachutespringen, paragliding, duiken, fietsen en zwemmen. Daarnaast oefenen de prachtige stranden, het grootste naturistenresort van Europa, Koversada, en de havenboulevard aantrekkingskracht uit op de bezoekers. Tijdens hun verblijf kunnen zij onder meer de 19e eeuwse Sint Maartenskerk, de Romaanse Mariabasiliek, de stadshoofdpoort en het Limskikanaal bewonderen. U kunt in de stad van het Casanovafeest, dat bestaat uit tenstoonstellingen, muziek, theater, literatuur en culinaire lekkernijen, uitstekende hotels en appartementen vinden, maar ook terecht bij particulieren.

Op 9 km van Vrsar vindt u Porec

Porec is een toeristische trekpleister aan de Adriatische Zee, met een oud, bezienswaardig en gezellig stadscentrum en een mooie boulevard, die ook als uitvalsbasis kan dienen. Meer over Porec

Mogelijkheden in Porec

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Vrsar

Zaterdag

  • Max: 12
  • Min: 10
  • Neerslag: 3.9mm

Zondag

  • Max: 13
  • Min: 10
  • Neerslag: 3.8mm

Maandag

  • Max: 10
  • Min: 7
  • Neerslag: 21.5mm

Bekijk de Vrsar weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Vrsar

Populaire accommodaties in Vrsar

Valkanela 7.2
Vrsar
Bekijk
Resort Belvedere 8.3
Vrsar
Bekijk
Petalon 7.7
Vrsar
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Vrsar

Ligging van Vrsar

Vliegtijd:
circa 2.5 uur
Transfertijd:
circa 41 minuten