Vakantie Jávea

Op vakantie naar Jávea? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Jávea voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Jávea met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Jávea. Boek vliegvakanties naar Jávea van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Jávea aanbiedingen

Jávea

Jávea is een sfeervolle badplaats met een oude kern, een leuke vissershaven, (kiezel)stranden en genoeg horecagelegenheden.

Jávea volgens bezoekers

In het noorden van de Costa Blanca vindt u de kustplaats Jávea. Reizigers vinden dit een ‘prachtig dorp zonder hoogbouw’, met nog een ‘echte Spaanse sfeer’. ‘Men heeft beperkingen gesteld aan de hoogte van gebouwen, waardoor Jávea overzichtelijk, rustig en vriendelijk overkomt’. ‘Het bestaat eigenlijk uit drie gedeelten: het oude dorp , het vissershaventje en de arenal ( zandstrand met boulevard). Het oude gedeelte is ‘idyllisch met authentieke elementen, bijzondere winkeltjes en leuke tapasrestaurantjes.’ Bij de vissershaven is het ‘rustiger’ en hier kunt u ‘heerlijk eten’ en heeft u het ‘gevoel écht in Spanje te zijn’. Jávea heeft ‘meerdere stranden’, waarvan de meeste kiezelstranden zijn. Men vindt de stranden ‘prachtig en de boulevard is gezellig met leuke restaurantjes/bars’. In de plaats is één grote discotheek te vinden.

Mogelijkheden in Jávea

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Jávea

Donderdag

  • Max: 20
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Zaterdag

  • Max: 21
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Vrijdag

  • Max: 21
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Jávea weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Jávea

Ligging van Jávea

Vliegtijd:
circa 2.5 uur
Transfertijd:
circa 75 minuten