Vakantie Valencia

Op vakantie naar Valencia? Op RoyalVakanties.be hebben we de meningen van reizigers over Valencia voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Valencia met RoyalVakanties.be

Op RoyalVakanties.be vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Valencia. Boek vliegvakanties naar Valencia van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Valencia aanbiedingen

Valencia

Valencia is een zeer geschikte bestemming voor een stedentrip met een combinatie van cultuur, strand en een authentieke Spaanse sfeer.

Valencia volgens bezoekers

Valencia ligt aan de oostkust van Spanje. Bezoekers vinden het een ‘prachtige stad’. ‘Eén van de grote voordelen van de stad is dat alles op loopafstand is’. Het is ‘niet zo groot en hectisch als Barcelona en Madrid en doet rustig aan’. Toch ‘heeft de stad alles: cultuur, natuur, historie en moderne ontwikkelingen’. De architectuur in Valencia is een ‘mix van oud en zeer modern’. Men roemt de bevolking van de stad, die ‘lief en hulpvaardig’ genoemd wordt. Daarnaast is men zeer te spreken over de sfeer. Deze vindt men ‘echt Spaans, ontspannen en gemoedelijk’. Het stadstrand is ‘schitterend, groot, heeft mooi zand en is schoon’. In de stad kunt u ‘prima winkelen, van "High End" winkels tot meer bekende en betaalbare kledingwinkels’. Valencia heeft ‘zeer veel restaurants en cafés met gezellige terrassen en ook volop uitgaansgelegenheden’. Men raadt aan een bezoek te brengen aan het Turia park. U kunt hier ‘heerlijk wandelen, fietsen of luieren in de schaduw’. In het park ligt de Ciudad des artes y sciences, waar de meeste bezoekers zeer enthousiast over zijn.

Mogelijkheden in Valencia

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Valencia

Maandag

  • Max: 28
  • Min: 21
  • Neerslag: 12.5mm

Dinsdag

  • Max: 29
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 29
  • Min: 23
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Valencia weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Valencia

Ligging van Valencia

Vliegtijd:
circa 2.5 uur
Transfertijd:
circa 15 minuten